ARTEMIDA MEDIKA
PSIHIJATRIJA

Briga o mentalnom zdravlju, a ne samo dijagnostikovanje psihičkih oboljenja i lečenje standardnim metodama, osnovna je ideja koja nas vodi u radu sa našim klijentima.


Uz specijalistu psihijatrije pomoći ćemo Vam da prevaziđete trenutne životne probleme, rešite psihičke tegobe i razvijete sopstvenu ličnost.


Savetovanjem, farmakoterapijom (kada je to neophodno) i integrativnim pristupom bavimo se lečenjem afektivnih poremećaja, depresije, fobije, psihosomatskih poremećaja, psihoza, stanja akutnog i hroničnog stresa, adolescentne krize, savetovanjem iz oblasti partnerske, bračne i porodične problematike, profesionalno, u prijatnoj atmosferi uz zagarantovanu diskreciju i mogućnost kućnog lečenja.
BIOGRAFIJA


Dr Milica Cvijetić
Specijalista Psihijatrije


Završila je Medicinski fakultet u Beogradu. Radila je kao klinički lekar na odeljenju psihijatrije Opšte bolnice u Užicu. Specijalistički staž obavila je u ustanovama: Institut za mentalno zdravlje u Palmotićevoj ulici u Beogradu, Klinika za psihijatriju Kliničkog centra Srbije. Zaposlena je na odeljenju psihijatrije Opšte bolnice u Užicu. Trenutno je na edukaciji sistemske porodične psihoterapije.