CELLULAR MATRIX

U poliklinici se uspešno primenjuje najsavremenija metoda za regeneraciju međuzglobnih struktura, za smanjenje bola i poboljšanje pokretljivosti u zglobu... 

OPŠIRNIJE

ADRESA

Međaj 7
31000 Užice

E-mail

office@artemida.rs

RADNO VREME

PON - PET 09 - 19h / SUB 09 - 15h

Ginekologija i akušerstvo

  • Ginekologija se razlikuje od ostalih grana medicine jer se bavi jako intimnim i delikatnim pitanjima, ali je posebna i po tome što pomaže u onim aspektima života koji donose najveće radosti kao što je rođenje deteta.
  • Mi želimo da budemo Vaši vodiči, savetnici i partneri kroz ceo proces začeća, trudnoće i postporođajni proces, kako biste se Vi osećale sigurno i bezbrižno. Nudimo Vam sve preglede, bez bola i komplikacija i rado ćemo voditi Vašu trudnoću od samog početka.
  • Ako Vaš partner i Vi bezuspešno pokušavate da dobijete bebu već duže vreme – potražite pomoć. Na svu sreću dve trećine lečenih od steriliteta dobiju potomstvo.

Reumatologija

  • Dijagnostika i lečenja artritisa i osteoporoze, - ultrazvuk zglobova i mekih tkiva koja je veoma važna metoda u dijagnostici i lečenju artritisa, tendinitisa, fascitisa (bolna peta),
  • Dijagnostika i lečenje  degenerativnih oboljenja zglobova: kukovi (koksartoza), kolena (gonartroza) uz aplikaciju hijalurona u zglobove pod kontrolom ultrazvuka („podmazivanje“ zglobova), 
  • Primena sofisticirane inovativne terapije lokalnim ubrizgavanjem kolagena koji smanjuju zapaljenje i bolove i poboljšava pokretljivost zglobova koji nastaju  usled degenerativnih procesa ili upale,  posebno kod obolelih kolena,  Ahilove tetive i ramena („zaleđeno rame“).

Kardiologija

Pregled sa EKG-om, Ultrazvuk srca sa doplerom i kolor doplerom, Test opterećenja (ERGO test), Holter Ekg-a (24h i 48h), Holter krvnog pritiska (24h).

Gastroenterologija

Dijagnostika i lečenje oboljenja želuca, jetre, debelog creva.  

Endokrinologija

Savremeno lečenje šećerne bolesti, ultrazvuk štitaste žlezde, biopsija nodusa

Hematologija

Dijagnostika i lečenje anemije i drugih bolesti krvi

Vaše zdravlje je u našim rukama

Neurologija

Lečenje šloga, epilepsije, Parkinsonove bolesti, demencije 

Defektologija

Tretmani kod dece i odraslih

Ultrazvuk svih regija

UZ srca, zglobova i mekih tkiva, vrata i štitaste žlezde, dojki i aksila, male karlice i urotrakta...

Psihijatrija i psihologija

  

Pedijatrija

Kardiologija, pulmologija, neonatologija, neurologija

Color dopler pregled

CDS krvnih sudova vrata, krvnih sudova nogu, krvnih sudova ruku